Groep 6/7 Peter Pan (Zwerm)


Peter Pan vertelt het verhaal over een jongen genaamd Peter Pan, die woont in Nooitgedachtland. Op een dag ontmoet hij Wendy. Hij neemt haar mee naar zijn wereld en hier zullen ze het, samen met hun andere vrienden, moeten opnemen tegen Kapitein Haak en zijn bemanning. Het verhaal werd door Walt Disney al verfilmd in 1953. Lang geleden hè? :)

De naam van groep 6/7 Peter Pan is, net als de Beijumkorf zelf, een woordspeling die afgeleid is van mijn naam; Peter Strijk.

Ik ben aanwezig op de maandag t/m vrijdag.

De vakken die aan bod komen, zijn: rekenen, taal, spelling en lezen. Verder verdiepen we ons in geschiedenis, aardrijkskunde, topografie en biologie. Ook verkeer en Engels ontbreken niet. Daarnaast is er de mogelijkheid om ons op creatief gebied te ontwikkelen met handvaardigheid, tekenen, drama en techniek. Gymnastiek, voor velen niet geheel onbelangrijk, zit er natuurlijk ook bij. De gymlessen zijn op maandag en woensdag en worden gegeven door meester Simon Bartels, vakleerkracht.

Is er iets niet genoemd? Het komt vast en zeker aan bod, in een jaar vindt namelijk zoveel plaats dat het teveel is om op te noemen.

Groet, namens Peter Pan,

Peter Strijk