Groep 7 Peter Pan (Zwerm)


Peter Pan vertelt het verhaal over een jongen genaamd Peter Pan, die woont in Nooitgedachtland. Op een dag ontmoet hij Wendy. Hij neemt haar mee naar zijn wereld en hier zullen ze het, samen met hun andere vrienden, moeten opnemen tegen Kapitein Haak en zijn bemanning. Het verhaal werd door Walt Disney al verfilmd in 1953. Lang geleden hè? :)

De naam van groep 7 Peter Pan is, net als de Beijumkorf zelf, een woordspeling die afgeleid is van mijn naam; Peter Strijk.

Ik ben aanwezig op de maandag en van woensdag t/m vrijdag.

Op de dinsdag is juf Sabrina Huisman aanwezig.

Onze groep bestaat dit jaar uit 26 leerlingen. De vakken die aan bod komen, zijn: rekenen, taal, spelling en lezen. Verder verdiepen we ons in geschiedenis, aardrijkskunde, topografie en biologie. Ook verkeer en Engels ontbreken niet. Daarnaast is er de mogelijkheid om ons op creatief gebied te ontwikkelen met handvaardigheid, tekenen, drama en techniek. Gymnastiek, voor velen niet geheel onbelangrijk, zit er natuurlijk ook bij.

Is er iets niet genoemd? Het komt vast en zeker aan bod, in een jaar vindt namelijk zoveel plaats dat het teveel is om op te noemen.

Groet, namens Peter Pan,

Sabrina Huisman en Peter Strijk